HU EN
Edilkamin Kályhacsempe Mikofami Cserépkályhák Kandallók

Bemutatkozás

Termékeink

Üzletünket 2001. szeptember 26-án nyitottuk a Zalaegerszegi Kályhacsempe Manufaktúra által 1999 óta gyártott kályhacsempék forgalmazására, mint társvállalkozás.

Nálunk a viszonteladók és magánszemélyek is a gyári áron kapják a korszerű öntött technológiával készült kiváló minőségű kályhacsempét.

Cserépkályhák, csempe és kő kandallók valamint kemencék és kerti grillek tervezését építését végezzük. Terveink egyediek, személyre és lakásra szabottak. Alkalmazkodni tudunk szín és formavilágban a legújabb trendhez.

2005-től az Olasz EDILKAMIN cég fa és pellet tüzeléses kandallóit-kályháit kezdtük el forgalmazni, vízteres változatokat is. Ugyanebben az évben Zala és Veszprém Megyében hivatalos Márkakereskedők lettünk.

2008 óta eladás szempontjából az elsők között vagyunk. Üzletünkben kályha ajtók és kiegészítők nagy választékban kaphatóak.

Zalaegerszegi raktárunkban samott áruval és egyéb kályhaépítéshez szükséges anyagokkal valamint az EDILKAMIN cég által gyártott termékekkel állunk magánszemélyek, szakemberek és viszonteladók rendelkezésére.